Advertisement

Antalya Serik Yangın - Izmir Ve Antalya Da Orman Yanginlari / Antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı.

Antalya Serik Yangın - Izmir Ve Antalya Da Orman Yanginlari / Antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı.. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında villanın teras ve çatı kısmı zarar gördü. Serik'te orman yangınıantalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında 1 hektar orman alanı yandı. Motor kısmı ve şoför mahalli yanan kamyonette hasar oluştu. Antalya'nın serik ilçesinde makilik alanda çıkar yangın zeytin ağaçlarına sıçradı.

/seri̇k, antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında içerde kimse olmaması olası faciayı önledi. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı. Serik'te orman yangını antalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında 1 hektar orman alanı yandı.

Antalya Serik Te Yangin Cikti
Antalya Serik Te Yangin Cikti from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Motor kısmı ve şoför mahalli yanan kamyonette hasar oluştu. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Serik'e bağlı belkıs mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.dumanı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleriyle orman bölge müdürlüğü'ne bağlı arazözler yönlendirildi. Namık kemal kilinç/seri̇k (antalya), (dha)antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Serik'e bağlı belkıs mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında içerde kimse olmaması olası faciayı önledi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi araçtaki yangını söndürdü.

05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Serik'ten yangın bölgesine yardım antalya'nın serik ilçesinde vatandaşlar manavgat'taki yangından etkilenenler için yardım seferberliği başlattı. Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde çiçekçi dükkanı, çıkan yangında tamamen yandı. Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Serik'e bağlı aşağıoba mahallesi kuyukaya mevkisinde saat 14.00 sıralarında boş arazide başlayan yangın, ormana sıçradı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Namık kemal kilinç/seri̇k (antalya), (dha)antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Serik'te orman yangınıantalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında 1 hektar orman alanı yandı. Antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Motor kısmı ve şoför mahalli yanan kamyonette hasar oluştu.

İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. Antalya'nın serik ilçesinde çiçekçi dükkanı, çıkan yangında tamamen yandı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı.

Serik Teki Yangin Evleri Tehdit Ediyor
Serik Teki Yangin Evleri Tehdit Ediyor from www.gunhaber.com.tr
Serik'ten yangın bölgesine yardım antalya'nın serik ilçesinde vatandaşlar manavgat'taki yangından etkilenenler için yardım seferberliği başlattı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etti, yangın kontrol. Serik'e bağlı aşağıoba mahallesi kuyukaya mevkisinde saat 14.00 sıralarında boş arazide başlayan yangın, ormana sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etti, yangın kontrol. Antalya'daki yangın, saat 16.00'da serik ilçesine bağlı karadayı mahallesi'nde bir avm'ye ait ve içerisinde ürünler bulunan deponun yakınındaki plastik kasalardan çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Serik'te orman yangınıantalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında 1 hektar orman alanı yandı.

Belek mahallesi'nde çiçek satan 2 katlı iş yerinde yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir villanın terasında başlayıp çatıya sıçrayan yangını görenler durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler yönlendirildi. Antalya serik ilçesinde 3 ayrı bölgede yangın alarmı verildi. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Namık kemal kilinç/seri̇k (antalya), (dha)antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8 dönüm makilik yandı. Serik ilçesi merkez mahallesi muhtarı zafer korkmaz öncülüğünde manavgat yangınında zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla sosyal medya üzerinden yardım seferberliği. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etti, yangın kontrol.

Yangın sırasında içerde kimse olmaması olası faciayı önledi. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Havaların ısınmasıyla beraber yangın haberleri de gündeme gelmeye başladı. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Antalya Haber Serik Teki Yangin Kontrol Altinda Haberi Son Dakika Asayis Haber Basliklari Ve Gelismeler
Antalya Haber Serik Teki Yangin Kontrol Altinda Haberi Son Dakika Asayis Haber Basliklari Ve Gelismeler from www.mygazete.com
Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8 dönüm makilik yandı. Antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 22.15 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı katında çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8.

Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Belek mahallesi'nde çiçek satan 2 katlı iş yerinde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. Yangın sırasında içerde kimse olmaması olası faciayı önledi. /seri̇k, antalya'nın serik ilçesinde bir villanın teras ve çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Serik'te orman yangınıantalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında 1 hektar orman alanı yandı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde kamyonetteki yangını itfaiye söndürdü. 05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Serik'e bağlı belkıs mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir villanın terasında başlayıp çatıya sıçrayan yangını görenler durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Antalya'nın serik ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yangın, serik ilçesi kadriye mahallesi 150 sokakta dün saat 2215 sıralarında, 3 katlı villanın teras ve çatı antalya yangın. Serik'e bağlı aşağıoba mahallesi kuyukaya mevkisinde saat 14.00 sıralarında boş arazide başlayan yangın, ormana sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar